Proces
Kalf
>
Proces
Het Slachten
De grote slachterijen slachten de kalveren "verdoofd halal"
Lees verder
Productie en consumptie EU
In heel Europa wordt kalfsvlees als een luxe vleessoort gezien
Lees verder
Safety guard
In de toekomst zult u de lelijke gele flappen aan de oren van miljoenen dieren niet meer zien.
Lees verder
SKV
De Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalversector, kortweg SKV, ontstond in 1990.
Lees verder
Comfort class
Als we denken aan dierenwelzijn, speelt ook het transport een rol van betekenis.
Lees verder
Integratie en keten
De sterkte van een keten is duidelijk: àlles is in eigen hand.
Lees verder
Veau sous la mere
Hoe kan een boer overleven als zijn totale jaarproductie uit 30 tot 40 kalveren bestaat?
Lees verder
Classificeren van kalfsvlees
Voor het vlees van dieren die ouder dan 12 maanden zijn, geldt altijd de benaming "rundvlees"
Lees verder
Nuchtere kalf
In de Europese Unie worden jaarlijks ongeveer 28 miljoen kalveren geboren.
Lees verder
NL
EN
DE
FR
Home
De keuken
Geschiedenis
Proces
Bedrijven en merken
Product
Top Gastronomy
Over Kalf
Deze website gebruikt cookies
Deze melding verbergen